Vasakronan – Arena Skrapan

Ljusskylt med LED-belysning på träram.

Om projektet

Under november 2020 slog Vasakronans kontorskoncept Arena Sergel upp portarna i Stockholm, som Holmquistsign också gjort skyltarna till. Nu har även Arena Skrapan öppnat, som erbjuder ett modernt coworking-landskap på centrala Södermalm.

Holmquistsign har även denna gång varit med och tagit fram skyltarna till det nya kontorskonceptet i de toppmoderna lokalerna. Skyltningen består bland annat av följande: foliering på glaspartier, foliering av nödutgångar, hänvisningsskyltar och LED-skylar. Skyltarna och folieringen återspeglar givetvis kontorets övriga design och inredning, och utgör riktigt snygg kontorsskyltning.

Foliering i silver på glaspartier.

Mer information.

Kontorsskyltar i Stockholm

Kontorsskyltar spelar en viktig roll i utformningen av ett effektivt och logiskt kontor. Tydliga kontorsskyltar placerade på rätt ställen hjälper anställda och besökare att navigera sig genom kontoret såväl som informera dem om vem och vad som finns var på kontoret. Kontorsskyltar går att variera i all oändlighet, och således är val av material, färger och storlekar helt upp till dig som kund. Vi hjälper dig självklart om så önskas.

Vad för typer av kontorsskyltar behöver man?

För att skapa ett kontor som är enkelt att navigerar sig inom och ta del av användbar information behöver du undersöka behovet av din arbetsplats. Kontorsskyltar går att designa precis så personliga och livliga som du vill för att reflektera ditt företags identitet. Med vår stora erfarenhet och kunskap av alla typer av skyltar kan vi, tillsammans med dig som kund, hitta en skyltlösning och snabbt ta fram ett eller flera prover så att du kan se exempel och möjligheter för din kontorsskyltning.

Är du intresserad av kontorsskyltar? Kontakta oss på: sales@holmquistsign.se

Nästa projekt