Vasakronan – Sergelstan

Ljusskylt Sergelterassen

Om projektet

Mitt i Stockholms city och alldeles intill Sergels Torg finns nya Sergelstan – fastigheter och ett stadsutvecklingsprojekt som omfattar tre byggnader om totalt 60 000 kvadratmeter. Bakom detta står Vasakronan. Husen är belägna längs Malmskillnadsgatan (M-huset), Hamngatan (H-huset) och Sveavägen (S-huset). Sedan tidigare finns ett projekt upplagt på hemsidan som visar de kontorsskyltar som Holmquistsign gjort till Vasakronans Arena Sergel.

Holmquistsign har även tagit fram skyltar till övriga delar i Sergelhusen, där restauranger, butiker och företag huserar, vilket bland annat innefattar fasadskyltar, ljusskyltar och övriga kontorsskyltar.

Vitlackerade bokstäver i MDF

Mer information.

Om Holmquistsign

På Holmquistsign har vi tillverkat skyltar sedan 1937. Vi har sedan start stått för vår egen produktion av skyltar och andra visuella medel tack vare vår egna fabrik. I vår fabrik har vi full kontroll över hela tillverkningsprocessen vilket  ger oss möjligheten att anpassa konstruktion och design snabbt och enkelt vid behov och önskemål.

Vi är experter på alla sorters skyltar som t.ex. AkrylskyltarAluminiumskyltarBronsskyltar, Graverade skyltarMässingsskyltar och Ljusskyltar. Kontakta Holmquistsign så skräddarsyr vi en passande lösning för just ditt företag eller verksamhet.