Villa Copenhagen

Kopparskylt

Om projektet

I början av juli, mitt under coronatider, öppnade nya Villa Copenhagen – Nordic Choice Hotels senaste satsning i Köpenhamn, med närhet till allt. Hotellet ligger intill centralstationen, 15 minuter från flygplatsen och i omedelbar närhet till flera av stadens sevärdheter.

Villa Copenhagen är beläget i det  gamla posthuset, som upprättades 1912, och är en mix av det gamla och nya – modern design med klassiska inslag. Tanken med Villa Copenhagen är att det ska vara en modern plats, med närheten till allt i Danmarks huvudstad: shopping, matupplevelser, affärsmöten, kultur och nöje. Hotellet har 390 rum, ett antal sviter, gym och relax-område med en 25 meter lång pool, bastu, poolbar, restaurang och bar samt utrymmen som öppnar upp för konferenser i toppklass.

Villa Copenhagen är hotellet man vill bo på om man vill befinna sig i en lyxig miljö – men som samtidigt värderar miljövänliga alternativ och val. På hotellet är hållbarhet ett medvetet val.

Hotellskyltar

Holmquistisign har fått den stora äran att tillverka skyltarna till det nyöppnade hotellet. Det är en blandning av  3D-utfrästa mässingsbokstäver, graverade och oxiderade mässingsskyltar, kopparskylt med bakbelyst LED på en akrylskiva och rumsnummer i oxiderad mässing. Dessa hotellskyltar går hand i hand med hotellets övriga design och interiör – och slutresultatet blev väldigt bra.

Mer information.

Mässingsskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom wayfinding eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar. Mässing är ett väldigt populärt val, då mässingsskyltar signalerar exklusivitet och är ett väldigt klassiskt material.

Inomhusskyltar

Vi har kunskap om vilken typ av hotellskyltning som passar bäst för ett hotell, hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt. Vi kan inomhusskyltar.

Är ni ute efter inomhusskyltar, fasadskyltar, akrylskyltar, kontorsskyltar, eller skyltar till hotell eller gallerior i Stockholm eller runt om Sverige? Då kan Holmquistsign hjälpa er. Har ni frågor gällande priser eller andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss, utan hör av dig till: sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss – ingen fråga är för stor eller komplicerad. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.