Villa Dagmar

Logga och kontrastmarkeringar i mässing

Om projektet

Boutiquehotellet Villa Dagmar ligger på Nybrogatan i Stockholm, granne med Östermalms saluhall, och är hotellet för besökaren som söker mycket hjärta och personlighet. Alldeles i närheten till hotellet finns ett stort utbud av shopping, restauranger av hög kvalitet, Stureplans uteliv och närheten till Nybrokajen.

Villa Dagmar erbjuder deras gäster miljöer där möten och evenemang kan hållas, en restaurang som drivs av två av Sveriges mest kända kockar, present- och blomsterbutiken Gazebo, spa och wellness samt en stor hotellbar. Här finns 70 hotellrum inklusive tre sviter. Hotellet innebär en exklusiv upplevelse mitt i Stockholm, grundades av familjen Malmström som även äger Hotel Diplomat på Strandvägen.

Tegelbyggnaden upprättades 1870 och renoverades 1912, och dess industrifönster och övriga arkitektur har självklart bevarats. Holmquistsign har fått äran att tillverka skyltarna till hotellet, och hotellskyltarna gör sig perfekta med hotellets övriga inredning och design.

Mer information.

Hotellskyltar

Ett talesätt som är gällande inom de flesta branscher är: Syns du inte så finns du inte. Att ha en skylt innebär per automatik att företaget gör reklam för sin verksamhet. Det spelar ingen roll vilket mål eller målgrupp våra kunder har – vi hjälper ändå kunderna att synas och ta plats. Oavsett vilken skylt du är intresserad, kan vi på Holmquistsign hjälpa dig med detta.

Vi är experter på skyltar och har arbetat med detta i över 80 år. Vi tillverkar dagligen fasadskyltar, kontorsskyltar, glasskyltar, hotellskyltar, ljusskyltar, skyltar inom hänvisningsskyltar eller graverade skyltar.

Holmquistsign arbetar med material såsom mässing, brons, aluminium, stål, trä, glas, akryl, plexi, marmor och koppar.

Vi har kunskap i när ett företag är i behov av en fasadskylt och hur denna bäst skall se ut, hur våra kunder hittar en skyltlösning som kan sätta en personlig prägel på lokalen, vilka ljusskyltar som är bäst och hur man tillverkar så miljövänliga skyltar som möjligt.

Har du frågor om dessa skyltar, priser för skyltar eller är du intresserad av att beställa skyltar i Stockholm? Hör av dig till sales@holmquistsign.se

Har du generella frågor om skyltar i Stockholm eller skyltar i Sverige så kan du alltid kontakta oss. Vi tillverkar fasadskyltar, ljusskyltar, graverade skyltar, kontorsskyltar och mycket mer.

Nästa projekt

Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 – Låt oss prata om ditt projekt.