Pylonskylt

Med en pylonskylt blir du synlig på sikt och kan hjälpa kunder att hitta till din eller dina hyresgästers verksamhet.

Framhäv din verksamhet med Pyloner

Pyloner är ett effektivt sätt att bli mer synlig och få nya kunder, vilket kan vara helt avgörande för verksamhetens överlevnad. En Pylonskylt är en fristående stolpskylt som placeras högt för att maximera sin synlighet, ofta i samband med större vägar och avfarter. På så vis kan din verksamhet både synas på långt håll och om du väljer att addera LED-teknik även i mörker. Våra anpassade pylonskyltar är även mycket populära som hänvisningsskyltar vid exempelvis handelsområden, företagsparker, bensinstationer och bilåterförsäljare.

Vi hjälper dig att hitta helhetslösningar för skyltar och profilering som anpassas utifrån dina önskemål.

Fråga oss

  Ett litet urval av våra pylonskyltar​

  Vi har tillverkat hotellskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

  Bra att veta innan du beställer en Pylonskylt

  Pylon i LED

  Pyloner kan tillverkas med LED-teknik vilket gör det möjligt för din verksamhet att synas och locka kunder dygnet runt med varierande budskap. Pylon och LED kombineras generellt även med en kraftfull och robust konstruktion av stål och aluminium och kan tillverkas som både enkel- och dubbelsidig. Denna typ av robusta konstruktion kräver kunskap och erfarenhet för att kunna ge LED-skylten en taktisk placering samt säker konstruktion som klarar alla former av väder och vind. För att lyckas med detta hjälper vi dig med avståndsmätningar, siktanalyser, synbarhetsberäkningar och positionering samt utformning och design. Vi hjälper dig även avgöra vad för ljusstyrka din pylon i LED behöver för att uppnå sitt syfte.

  Fördelar med pylonskylt

  En rätt komponerad pylonskylt är en effektiv marknadsförare och det finns flera fördelar med att använda sig av pyloner för att attrahera nya kunder till din verksamhet. Denna typ av skyltar hjälper dig uppnå både ökad synlighet och ökad varumärkeskännedom samt har en lång hållbarhet som gör att de i det långa loppet betalar för sig själva. Du har även en kreativ frihet som gör det möjligt att skapa en skylt som perfekt reflekterar företaget, företagsparken eller handelsområdet. Om det är så att du inte vet hur du vill utforma dina skyltar kan vi givetvis hjälpa dig med den biten.

  Pylonskyltar kan tillverkas i olika material, färger, former och belysning för att skapa rätt känsla för just ditt ändamål. Den kan vara obelyst, belyst inifrån eller utifrån. För att ge din verksamhet långvarig synlighet ser vi dessutom till att göra din pylonskylt UV-resistent.

  Vi har tillverkat skyltar sedan 1937 och besitter både kunskap och erfarenhet inom tillverkning och design av skyltar. Med vår expertis kan vi ta fram utformning som kombinerar effektfull teknik och välutformad grafik för att garantera bästa möjliga resultat.

  Vi har dessutom en stor bredd inom området och har lång kundlista med flera av Sveriges största företag. För oss är kvalitet och hantverksmässig hantering av största vikt i samspel med att ta del av nya moderna tekniker. Vi erbjuder skyltprogram, skyltprover, projektering och montage av skyltar som tillverkas i egen fabrik. Låt oss hjälpa er att framhäva just er verksamhet på bästa sätt!

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!