Restaurangskyltar

Beställ restaurangskyltar från Sveriges äldsta skyltföretag grundat 1937. En historia av stolthet och kvalitet. Vi skräddarsyr en restaurangskylt efter era önskemål.

En restaurangskylt sätter tonen

En restaurangskylt kan hjälpa till att berätta er historia på ett unikt sätt. Vår hantverkstradition och erfarenhet från fyra generationers skyltmakeri guidar er till rätt anslag direkt. Vilket intryck vill ni signalera till era besökare och hur kan era skyltar bidra till den känslan? Antingen vet ni redan med er detta, eller så kommer vi in som er kreativa idéspruta och bollplank i den kreativa processen.

Vi är gärna med och tänker nytt och innovativt om ni så önskar. Eller så presenterar vi skyltlösningar med ett elegant och lyxigt intryck. Tillsammans tar vi era skyltidéer till färdiga och hållbara skyltar för både inom- och utomhusmiljön. Det viktigaste är att skyltarna avspeglar er verksamhet och känslan ni vill förmedla.

Fråga oss

  Restaurangskyltar som vi har tagit fram

  Vi har tagit fram restaurangskyltar sedan 1937. Här är några av dessa.

  Engagemang och passion för hantverket

  Egen tillverkning av restaurangskyltar

  När allt fler skylföretag arbetar med standardisering och outsourcing fortsätter vi med vår egen tillverkning i vår fabrik söder om Stockholm. Vi är övertygade om att den hantverkshistoria som skapas varje dag på vår verkstad är något att vårda och vara extra rädda om. För oss är skyltar mer än bara skyltar – de är vårt arv sedan 1937. Kvalitet och engagemang kommer alltid avspeglas i hantverket och hålla stilen över tid.

  Skylt till restaurang utifrån era behov

  En skylt till restaurang kan se ut på många olika sätt. Vi erbjuder skyltar i olika utföranden, material och tekniker. Det kvittar om ni efterfrågar en skylt i aluminium, brons, mässing eller en digital skylt – vi är flexibla och finns med er längs hela processen. Vi anpassar skyltarna efter era behov när det kommer till material, färg, belysning och gravyr. Välkommen att kontakta oss, så berättar vi mer om våra restaurangskyltar.

  Fyll i formuläret för att få en offert. Svar samma dag!