Service & support

Holmquistsign sätter ditt varumärke och synlighet i fokus. Vi erbjuder komplett service och support av skyltar och annan visuell kommunikation för att säkerställa att de fortsätter reflektera din verksamhet på bästa sätt – år efter år.

Första intrycket betyder allt – för i slutändan får du bara ett.

Skyltar är ett företags ansikte utåt och reflekterar ditt varumärke och innebär effektiv och god reklam för din verksamhet. Men tid, smuts, väder och vind samt andra externa faktorer sliter sakta men säkert på dem och måste då ses över. En välvårdad skylt går inte att underskatta då en ren och funktionell skylt lockar in kunder, medans en smutsig eller trasig skylt avskräcker.

Holmquistsign erbjuder service och support för dina skyltar med löpande underhåll som gör att de håller sig fräscha längre. Vi erbjuder bland annat skyltservice i form av:

  • Uppdatering av belysningen i ljusskyltar
  • Byte av trasiga ljuskällor
  • Byte av transformatorer, kablar och annan teknik
  • Polering av graverade skyltar
  • Rengöring av smutsiga skyltar
  • Riktning av skador
  • Blästring och målning

Hur Holmqusitsigns hjälper dig

Med vår skyltservice kan du förlänga dina skyltars livslängd mångfaldigt. Den innebär förutom ett sätt att ständigt hålla dina skyltar i ett gott skicka, även både ekonomiska och miljömässiga fördelar:

  • Ekonomi: Priset för kontinuerligt underhåll och skyltservice är enbart en bråkdel av vad det skulle kosta dig att beställa en ny skylt så fort den går sönder och inte längre uppfyller sitt syfte.
  • Miljö: Då vår skyltservice förlänger livslängden på dina skyltar kan vi tillsammans spara på naturens ändliga råvaror och undvika att utsätta vår miljö för onödiga påfrestningar.

On-call service

Vår högsta prioritet är ditt varumärke och synlighet. Därför slutar inte vårt samarbete efter att vi levererat och monterat upp din skylt. Vi arbetar med en on-call skyltservice där du helt enkelt kontaktar oss för att boka tid när du är i behov av skyltservice för en trasig eller smutsig skylt.

Med vår skyltservice slipper du själv att klättra, skruva eller undra vad för typ av lampor din skylt är kompatibla med. Vi ser till att din skylt ständigt ser ut som den vore i nyskick, och tar hand om allt material som gamla lysrör och andra trasiga komponenter och ser till att de återvinns.

Support

Har du frågor och funderingar om våra tjänster eller något att reklamera? Då kan du alltid vända dig till Holmquistsigns support. Vi strävar efter att alltid vara tillgängliga för när du behöver hjälp och support och arbetar utifrån ett lyhört perspektiv för att ge dig den support du behöver.

Holmquistsign Skyltservice

Kontakta Holmquistsign direkt vid behov av skyltservice, du kan nå oss via:

Andra skyltjänster vi tillhandahåller

Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!