Skyltar i Stockholm

Har du en verksamhet som är i behov av nya skyltar i Stockholm? På Holmquistsign har vi tillverkat högkvalitativa skyltar sedan 1937, vilket har gett oss en unik bredd i vår kunskap kring tillverkning och materialval.

Din skylttillverkare i Stockholm

Vi förstår vikten av skyltar som reflekterar din verksamhet och som samtidigt syns tydligt. Vi har varit skylttillverkare i Stockholm i över 80 år och erbjuder skyltprogram, prover, projektering och montage av skyltar som tillverkas i vår egen fabrik. Tillsammans tar vi fram skräddarsydda varianter som passar din verksamhet.

Vi har bland annat gjort skyltar till Nationalmuseum, Kungliga Biblioteket, Kulturhuset, Liljevalchs, Haymarket By Scandic, At Six, Downtown Camper By Scandic, Blique by Nobis, Acne Studios och Mall of Scandinavia för att nämna några.

Vårt erbjudande

Akrylskyltar
Aluminiumskyltar
Bronsskyltar
Butiksskyltar
Digitala skyltar
Graverade skyltar
Mässingsskyltar
Ljusskyltar
Pylonskylt 
Ljuslåda – skylt
Fasadskyltar
Företagsskyltar
Neonskyltar
Hisskyltar Stockholm
Hotellskyltar
Kontorsskyltar
Hänvisningsskyltar
Flaggskyltar 
Restaurangskyltar

Fråga oss

  Svenskt hantverk sedan 1937

  Kärlek för hantverket i generationer

  I dag är vårt familjeföretag i fjärde generationen Sveriges äldsta skyltföretag. Våra medarbetare värnar alltid om hantverket och kvaliteten. När andra företag outsourcar sin verksamhet utomlands, är vi trygga med att vår tillverkning i fabriken söder om Stockholm är det rätta. Här tar vi fram hållbara skyltar som står pall år efter år. Ett långsiktigt förhållningssätt som vi är stolta över. För oss är skyltmakeri mer än bara skyltar, det är vårt arv.

  Hur beställer man skyltar från oss?

  Vi erbjuder ett brett utbud av skyltar för olika användningsområden och branscher. Eftersom vi själva står för tillverkningen kan vi alltid anpassa dem helt utefter dina behov och smak gällande material, färg, belysning och typ av gravyr.  Vårt koncept bygger på smidiga helhetslösningar anpassade efter dina behov, förutsättningar och budget. Vi hjälper dig hela vägen – från start till mål. Du börjar med att fylla i en offertförfrågan, så återkommer vi så snart vi kan.

  Vi sköter din service och support

  Skyltar speglar den verksamhet som äger rum bakom väggarna, och fungerar som ständig reklam för din verksamhet. Väderfaktorer kan med tiden komma att påverka utseendet och måste då ses över. Det går inte att underskatta värdet av en ren och funktionell skylt som effektivt kan locka kunder. Vi erbjuder bland annat skyltservice i form av:

  • Uppdatering av belysningen i ljusskyltar
  • Byte av trasiga ljuskällor
  • Byte av transformatorer, kablar och annan teknik
  • Polering och rengöring av smutsiga skyltar
  • Riktning av skador
  • Blästring och målning

  Vi är med dig längs hela processen, från idé till slutprodukt – och så länge du önskar!

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!