Tryck på trä

Tryck på trä är en hantverksmässig metod som används för att överföra bilder, texter och mönster på träytor. Moderna trycktekniker tillåter en stor variation i design. Vi på Holmquistsign hjälper dig med trätryck – oavsett vilket skyltprojekt du står inför.

Fördelar med att trycka på trä

Trä är ett levande material där varje enskild bit har sin egna struktur. Det gör att varje tryck blir unikt och personligt. Det är också ett robust och hållbart material som håller i många år framöver. Träets naturliga värme och textur kompletterar tryckt grafik på ett sätt som få andra material kan matcha.

Att trycka på trä ett miljövänligt alternativ jämfört med att trycka på exempelvis plastbaserade material. Om du önskar är vi är med dig hela vägen från idéstadiet till färdig skylt är vi gärna det.

Fråga oss

  Hantverk & tradition sedan 1937

  Lång erfarenhet av trätryck

  Låt oss vara med och berätta ert företags historia genom att ta fram skyltar med trätryck som håller över tid. Med siktet inställt på kvalitet och innovativa lösningar är vi ständigt uppdaterade om den allra senaste tekniken på marknaden. Vi är Sveriges äldsta skyltföretag, men blickarna är ständigt riktade framåt mot nya, spännande skyltlösningar.

  Vår erfarenhet och bredd gör att vi kan rekommendera precis rätt upplägg för dina önskemål.

  Produktion i Sverige

  När allt fler konkurrenter outsourcar sin verksamhet utomlands, står vi stadigt och värdesätter vår egen tillverkning i fabriken söder om Stockholm. Här har vi full kontroll över hela processen. Det gör att vi kan skräddarsy en lösning utifrån dina behov. Vi är övertygade om att vår kärlek för hantverket lyser igenom och skapar skyltar som ingen annan kan matcha.

  Testa oss gärna med en utmaning, så lovar vi att återkomma med ett personligt förslag för din verksamhet. Välkommen att kontakta oss om du vill trycka på trä.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!