UV-print

UV-print och tryck är en modern teknik som använder ultraviolett ljus för att torka eller härda bläck och färger. Det sker i princip omedelbart vid applicering på olika material. Holmquistsign hjälper dig med skräddarsydda helhetslösningar inom området.

UV-tryck med imponerande precision

UV-tryck resulterar i beundransvärt exakta utskrifter med hög upplösning. En annan fördel är att torkningen är snabb och effektiv jämfört med traditionella tryckmetoder som använder värme eller lufttorkning. Bläcket appliceras på materialet i fråga med hjälp av en UV-printer. Tryckmetoden varierar beroende på vilken typ av printer som används.

Bläcket exponeras för UV-ljus från printerns lampor. När bläcket och ljuset möts härdas bläcket och fäster vid materialet. Det tryckta materialet kan hanteras direkt efter tryckning, utan risk för att bläcket smetar av sig eller bleks.

Fråga oss

  Kvalitetshantverk sedan 1937

  Hur kan vi hjälpa dig?

  UV-print lämpar sig väl för en mängd olika användningsområden. Här presenterar vi några av dessa.

  • Reklammaterial såsom skyltar, banners och affischer.
  • Förpackningsmaterial inkl. kartonger och etiketter.
  • Dekorativt tryck på glas, metall eller direkt på väggar/möbler.
  • Industriella applikationer där hållbarhet är viktigt.
  • Produktmärkning på exempelvis mobiltelefonfodral.

  Vi vägleder dig rätt

  Vår långa och breda erfarenhet och kunskap om den senaste tekniken säkerställer högkvalitativa leveranser till dig som kund. Vi tillverkar din beställning med UV-print direkt i vår fabrik söder om Stockholm.

  Det innebär att vi har full kontroll över hela processen, från start till mål. Få en offert redan idag eller kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

  Fyll i formuläret för att få offert på en skylt. Svar samma dag!