Hisspaneler är viktigare än vad du tror. Även om själva panelen är ganska enkel så fyller den en viktig funktion. Utformningen, designen och även placeringen av panelen kan påverka hissupplevelsen och i förlängningen intrycket av fastigheten, hotellet eller företaget. Det är en liten detalj i det stora hela men alla detaljer är viktiga, även de små.

Bästa tillverkare av hisspaneler i Stockholm

Om du vill beställa våningsvisare och hisspanel i Stockholm och vill välja den bästa tillverkaren, då ställer du egentligen fel fråga. Tillverkare kan vara bra på olika saker och vissa är riktigt bra inom sina respektive områden. Det är däremot viktigare att veta vad du faktiskt behöver. När du har skapat en detaljerad beskrivning av vad du är ute efter är det betydligt lättare att undersöka vem som kan leverera det du behöver.

Hissknappar och paneler av hög kvalitet

En hisspanel är en produkt som både är enkel och komplicerad samtidigt. Själva utformningen brukar generellt vara enkel. Det är en panel med ett antal knappar. Exakt hur knapparna ska se ut, och inte minst hisspanelens placering, kan variera en hel del. Återigen är det viktigt att tänka på det faktiska behovet. Är det många barn som använder hissen? Då kan det vara en bra idé att placera hisspanelen lite längre ned. Ibland behöver man en hisspanel med speciella funktioner. Det kan till exempel handla om att hissen endast ska kunna användas med nyckel. Även detta är viktigt att tänka på när du ska välja hisspanelstillverkare.

En hisspanel ska vara så tydlig som möjligt. Det ska framgå omedelbart vad de olika knapparna gör och vilken plats de leder dig. Detta ställer höga krav på hisspanelsdesignen. Om du ska köpa hisspanel i Stockholm, se till att du väljer en tillverkare som kan anpassa hisspanelsdesignen efter dina behov. Det är betydligt smartare att hitta ett företag som kan skräddarsy panelen efter en kravspecifikation jämfört med att välja en standardpanel.

Att använda sig av en unik hisspanel kan även vara ett sätt att skapa en mer exklusiv hiss. Detta är en detalj som i sin tur höjer varumärkets nivå. Oftast är det hotell eller stora bolag som använder sig av denna tjänst. En exklusiv hisspanel visar att hotellet eller företaget tänker på alla detaljer, stora som små.

Välj inte en populär tillverkare av hisspaneler i Stockholm, se istället till att du hittar en tillverkare som kan leverera de hisspaneler du behöver. Det första du ska göra är att skapa en kravspecifikation. Analysera hur hissen används idag och hur den skulle kunna användas i framtiden. Fundera på om det finns några speciella funktioner eller aspekter som kan förenkla eller förbättra användandet. Med hjälp av detta förarbete blir det betydligt lättare att hitta rätt tillverkare och inte minst en hisspanel som hjälper dig få ut det maximala från hissen.

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Torsdag 07.00-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.