Beställ hänvisningsskyltar eller som de också kallas wayfinding skyltar hos HolmquistSign Stockholm.

80+ års erfarenhet

Alla typer av skyltar

Egen produktion

Snabb leverans

Hänvisningsskyltar för ditt företag

Wayfinding omfattar alla sätt på vilka människor orienterar sig i ett fysiskt utrymme och navigerar sig från plats till plats.

Wayfinding skyltar syftar även till ett informationssystem som guidar människor genom en fysisk miljö och förbättrar deras förståelse och erfarenhet av det utrymme som de befinner sig i. Det handlar om själva konsten att hjälpa människor att nå deras slutgiltiga mål. God utformning av interiörer, hållpunkter, teknik, kommunikation och arkitektur är samtliga betydelsefulla beståndsdelar, som bidrar till en mycket funktionell vägvisning.

Var man ska använda Hänvisningsskyltar

I byggnader som hotell, köpcentrum, kontor, vård- och lärosäten samt sporthallar är wayfinding väldigt viktigt. Detta eftersom större miljöer blir mer komplicerade och svårare att navigera sig inom. Välplacerade, snygga och ändamålsenliga skyltar samt andra grafiska element förbättrar personers upplevelser när de ska ta sig från punkt a till punkt b.

Då behöver personer få hjälp av visuella signaler som kartor, vägbeskrivningar och symboler för att hjälpa dem att hitta dit de ska. I dessa miljöer bidrar effektiva wayfinding-system till en känsla av välbefinnande, säkerhet och trygghet.

Att kunna verifiera flöden i en byggnad eller på en arbetsplats och sedan utifrån detta skapa en bra wayfinding är en av Holmquistsigns styrkor.

Fråga oss

Ett litet urval av våra hänvisningsskyltar​

Vi har tillverkat hänvisningsskyltar sedan 1937. Här ser du ett litet urval.

Bra att veta innan du beställer hänvisningsskyltar

Wayfinding design

Holmquistsign kan skapa omfattande systemlösningar för wayfinding där vi tillverkar företagsskyltar som kombinerar symboler och färger, med ett stilrent och effektfullt slutresultat.

Vanliga material som används för att skapa skyltar som fungerar inom wayfinding är glas, aluminium, mässing, koppar, rostfritt stål och trä. Vi erbjuder dessutom en rad olika möjligheter inom digitalt tryck samt foliedekorationer, vilket är vanligt att sätta på glasdörrar och fönster. I allt högre grad integrerar vi nuförtiden digitala displayer inom wayfinding.

För oss är det viktigt att de system inom wayfinding vi skapar, också går hand i hand med övrig design, inredning och hur ni arbetar. Wayfinding är inte ett externt system, utan ska integreras med övriga beståndsdelar på den aktuella platsen. Holmquistsign är experter på att skapa snygga, funktionella skyltar som har det lilla extra.

Söker du hjälp med wayfinding i Stockholm? Har du frågor gällande priser eller kontorskyltar och hotellskyltar? Tveka inte att kontakta oss.

Referensprojekt:

Begär offert

Fyll i formuäret nedan för att få offert på en skylt. Svar samma dag!

1 + 11 =

Factory | Rotemannavägen 5 | 145 57 NORSBORG | Tel+46 8 681 89 90 | Fax +46 8 681 89 99

Öppettider: Måndag-Fredag 07.30-16.00

Holmquistsign Sales Office

Sale office Stockholm | GT30 | Grev Turegatan 30 – 2nd Floor | 114 38 STOCKHOLM

E-post: sales@holmquistsign.se

© 2020 Holmquistsign All Rights Reserved.